Specijalist oralne medicine
  Marinka Baričević Dr. sc.

  Dr. sc. Marinka Baričević, dr. med. dent. (rođ. Baranović) Fakultet za Dentalnu medicinu, Sveučilišta u Zagrebu završila je u siječnju 2002. godine. Magistar znanosti iz područja biomedicine i zdravstva s temom ”Promjene na mekim i tvrdim tkivima usne šupljine u nositelja ortodontskih naprava” postala je 2006. godine, dok je doktor znanosti iz područja biomedicine i zdravstva s doktorskim radom “Citotoksični i genotoksični utjecaj metalnih iona na oralnu sluznicu”postala 2010. godine.

  Kao znanstveni suradnik i asistent na Zavodu za oralnu medicinu, Fakultet za Dentalnu medicinu, Sveučilišta u Zagrebu radila je do 2014. godine kad se zapošljava u Domu zdravlja Zagreb zapad, a 2021. godine otvara vlastitu zdravstvenu ustanovu Salus Oris.

  Dr. sc. Baričević, dr. med. dent. je specijalist oralne medicine i dobitnik prestižne ITI stipendije u Rimu gdje je provela godinu dana usavršavajući se iz područja implantologije s parodontologijom. Dr. sc. Marinka Baričević govori engleski, njemački i talijanski jezik.

  Član je domaćih i stranih strukovnih udruženja te autor brojnih znanstvenih članaka.


  Specijalist oralne kirurgije
  Marijan Baranović dr.med.dent.

  Marijan Baranović, dr. med. dent. Fakultet za Dentalnu medicinu, Sveučilišta u Zagrebu završio je  2000. godine.

  Marijan Baranović je specijalist oralne kirurgije  te je radio na zavodu za oralnu kirurgiju u Općoj bolnici „dr. Josip Benčević“ nakon čega u privatnoj zdravstvenoj ustanovi Poliklinika 2 Dent. U zdravstvenoj ustanovi Salus oris je vanjski suradnik za oralnu kirurgiju. Od 2016. godine uzastopno je svake godine biran za najdoktora iz područja oralne kirurgije.

  Pohađao je brojne tečajeve usavršavanja iz područja implantologije te dentalno rekonstruktivne kirurgije, napredne implantologije za Ankylos, AstraTech, ICX, Nobel Biocare,Alpha Bio –Tec, Zimmer-Biomet te Sweden Martina sustave.

  Marijan Baranović, dr. med. dent. govori engleski i talijanski jezik.

  Član je domaćih i stranih strukovnih udruženja te autor brojnih znanstvenih članaka.